Wat doen we zoal in Londen (behalve werken natuurlijk)

Soms gaan we picknicken (hier in Greenwich met opa en oma)

image001

Spelen, veel spelen met Thomas en Percy en James

 

image002

 

Naar de Londense musea, hier in het “skeleton and crocodile museum”(Natural History Museum), maar ook naar het Rakettenmuseum (Science Museum), en natuurlijk naar het British Museum en Victoria en Albert, Museum in de Docklands, de Tower. Tymens favoriet is het North Woolwich Old Station Museum……

image003

 image004

We zijn ook in de dierentuin geweest, met Sander en Alies

image005

Een dagje naar het strand, naar Sheerness

image006

Spelen met mijn nieuwe Amerikaanse vlieger

image007

Een treinenverjaardag, Tymen 3 jaar !!!!

Tymen is een echte treinenfreak aan het worden. Elke dag voorlezen uit Thomas the Tank Engine. Voor zijn verjaardag dan ook een grote Duplo spoorweg voor Thomas, Percy en James.

image001 image002

En natuurlijk een Thomas taart.

image003 image004

De juffen op school hadden ook een trein voor Tymen gekocht (dat is straks makkelijk voor in ons nieuwe huis, een trein voor boven en voor beneden).

image005

Ons huis in London

Nu we alweer bijna weggaan wordt het toch tijd om de website eens bij te werken. Ons huis in Londen ligt in de Royal Docks area, tussen het Royal Victoria Dock en het Royal Victoria DLR station.

DSC_0033IMG_2028

We wonen in Ross Apartments, een nieuw apartementenblok in de Capital East development. Het grootste nadeel hiervan was dat gedurende de eerste 3 maanden ons adres nog niet geregistreerd was bij de meeste bedrijven en instellingen, het was daardoor ook bijna onmogelijk om verzekeringen etc. af te sluiten. Het meest bijzondere aan het huis is ons geweldige uitzicht over Canary Wharf en de Millenium Dome. Soms is er een groot vuurwerk.

Afbeelding 006Afbeelding 007

Vlak voor ons huis staat een moderne watercentrale (of zoiets), in stijlvol blauw. Daarnaast woont een van de stadsvossen van Londen (met zijn eigen voorraad konijntjes).

DSC_0033