30 mei 2007 naar de Blue Ridge Parkway

In alle vroegte uit ons huisje vertrokken, er is nog bijna niemand in het park. Mooi uitzicht bij het hoogste punt (Tymen was een beetje moe, dus helemaal boven zijn we niet geweest). De derde staatsgrens overgestoken en een heel klein stukje Appalachian trial gelopen (ongeveer honderd meter van de 2167 mijl, maar toch). In North Carolina bij de watervallen gekeken (Tymen vindt watervallen niet leuk, zei hij van te voren, maar zijn mening is veranderd. Overnachting in Asheville

IMG_1626.jpg
IMG_1672.jpg

Dinner at the Cracker Barrel, thanks to Dave, Lynn and Luke!!

27 mei 2007 Tennessee

Memphis, Jackson, Nashville, Lebanon, Cookeville, Knoxville, Pigeon Forge, Gatlinburg

Vandaag twee belangrijke mijlpalen bereikt, onze eerste 1000 mijl en de eerste tijdsgrens. Gatlinburg is afschuwelijk, maar we hebben een heel leuk houten huisje met hot tub, jacuzzi (Tymen vind het wel een beetje eng) en een pool tafel.

IMG_1615.jpg IMG_1569.jpg

Bij de pooltafel moet ik trouwens vermelden dat Henk over 2 dagen met 4-3 gewonnen heeft (alhoewel we allebei de regels niet kennen), nadat ik eerst de “best-of-three” en de “best-of-five” gewonnen had….

26 mei 2007 Graceland

In tegenstelling tot texas (everything is bigger in Texas), lijkt alles kleiner te zijn in Tennessee… Graceland is eigenlijk heel klein, met ook een heel bescheiden zwembadje in de tuin. Tymen vind vooral de vliegtuigen erg leuk, totdat hij door krijgt dat ze niet even naar opa en oma kunnen vliegen (hij ging er echt voor zitten, zo en nu vliegen). ’s Middags nog even naar Memphis geweest, op Mud Island door de stroom van de Mississippi gebaggerd (die in het echt hier niet groter is dan de Nieuwe Merwede overigens).

IMG_1527.jpg
IMG_1552.jpg

Diner op zijn Elvis’: fried peanut butter banana sandwich (wel plakkerig)

IMG_1509.jpg

Tymen weet niet zo goed wat hij van de muziek van Elvis moet denken

25 mei 2007 Arkansas

Texarkana, Hope, Arkadelphia, Lonoke, Little Rock, Memphis

Tymen sliep vannacht op het bed uit de bank, en na nog even met opa en oma te hebben geskyped, gaan we weer op pad. Arkansas is net Drente zegt Henk en die kan het weten, alleen een beetje groter. Onderweg in Little Rock de Bill Clinton presidential library bezocht. Tymen zat al bijna in de limo voordat iemand het door had (en dat mocht dus niet). Wel op de foto in de Oval Office van het Witte Huis.

IMG_1483.jpg

’s Avonds komen we aan in het Heartbreak hotel, met goudkleurige stoelen en een Elvis in de lobby. Het liedje van de dag is: Twinkle twinkle little star, How I wonderfull what you ARE….

IMG_1492.jpg